Новини

XPG EMIX I30 – геймърските слушалки с 5.2 съраунд звук

В последно време все повече телефони се появяват без 3.55мм аудио жак. Въпреки това имам доста познати, а и колеги, които използват преходници към добрите стари слушалки.

В днешното ревю ще ви запозная със слушалките на ADATA – EMIX I30.

2.jpg

Преди всичко, слушалките са адски удобни и дори след продължителната работа, игра или слушане на музика не оставят неприятно впечатление. Може би зависи от ухото, но дори Piston на Xiaomi,с който съм от 5 години не е толкова лек и ненатоварващ ухото.  

3.1.jpg

Доброто впечатление може да се придобие още от самата кутия – отдалече се вижда XPG серията. Вътре се намират слушалките, адаптер, допълнителни гумички и много як калъф с цип. Калъфът ми се стори малък първоначално, но всъщност е точният размер.

4.1.jpg

Това което ги отличава от повечето други слушалки са 13.5мм драйвери, за разлика от 10мм при масовите. Така се постига по-малко изкривяване и по-силен бас.

Качеството на звука се определя от патентования от ADATA 3D 5.2 канален съраунд звук, като всяка от слушалките има микро-съббуфер за усилаване на басите. Осезаемо се усеща при слушането на музика, ако сте меломан ще забележите разликата.

5.1.jpg

Бутонът с функции за пауза/пускане, заедно с микрофона, се намира по-ниско от самата слушалка. Употребата му е много лесна, а при разговор се чува еднакво добре, както при вас, така и при отсрещната страна. Може да изпозлвате слушалките еднакво добре на компютър, PS3/PS4/Xbox, телефон/таблет и т.н.

Технически спецификации на слушалките:

  • Драйвери: 13,5 мм
  • Съпротивление: 32Ω±15%
  • Чувствителност: 107±3db
  • Честота: 5Hz – 20 000 Hz
  • Мощност: 5 mW макс.
  • Дължина на кабела: 1,4 м (Y тип)
  • Тегло: 5 грама

Като заключение – това са едни от добрите геймърски слушалки. Стават еднакво добре за игра или слушане на музика и са идеални за любителите на качествения звук.

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.