Новини

Телефонът без рамки. Рендъри и спецификации на ZTE Nubia Z11

ZTE напоследък малко се позагубиха сред нашите ширини, но сега китайския производител подготвя модел, който може да го върне под светлините на прожекторите. Телефонът за който се говори е ZTE Nubia Z11 и от изтекли рендъри е видно, че може да има нов безрамков дизайн и извит екран.

 

От снимките не става ясно извития дисплей какво точно представлява, но е известно, че телефонът използва нова, иновативна технология "arc Refractive Conduction", за скриване на ръбовете на дисплея. Извивката изглежда да е малка, но също така изглежда, че е под прав ъгъл спрямо предния дисплей.

Освен интересния дизайн е почти сигурно, че в телефона ще бъде използвана патентованата от ZTE технология "Frame interactive Technology" за разширен набор от жестове по извивката на дисплея. Рендърите също идват с набор от евентуалните спецификации на Z11.

Гореспоменатият дисплей ще е 5,2-инчов с QHD резолюция, чипсет Snapdragon 820 заедно с 4GB RAM и 128GB вътрешна памет. Телефонът също е оборудван с впечатляващата 20,7MP задна камера с двойна LED светкавица и 13MP предна снимачка и не на последно място от снимките е видно, че телефонът има четец за пръстови отпечатъци разположен върху металния гръб на телефона.

Няма официална информация относно цената и евентуалната дата на пускане, но считайки, че гореспоменатия чипсет от Qualcomm ще се появи в устройствата през първата половина на 2016 година, можем да считаме, че ZTE Nubia Z11 ще се появи в този период.

 

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.