Новини

За пръв път виждаме лийк на евентуалния Moto X 2016 от Lenovo

Беше публикувана снимка в Google+ от надежден източник, която ни дава пръв поглед над следващия модел от серията Moto на Lenovo. Снимката изглежда заснета в метро или автобус, докато собственикът си работи на лаптопа.

 

Screen-Shot-2016-04-07-at-1.07.40-PM.png

 

На снимката можем да видим знака на Moto в горния ляв ъгъл. Това е същия знак, който сме виждали и върху предни прототипи на Motorola. Най-интересното на снимката е това, което изглежда да бъде скенера за пръстови отпечатъци, разположен в предната долна част на телефона. Под него изглежда да има USB Type-C порт.

Интересното в случая е местоположението на скенера. В предни изявление Motorola са казвали, че така известната вдлъбнатина на гърба на Moto устройствата с тяхното лого, в бъдеще ще служи точно за скенер за пръстови отпечатъци. Странно е решението да бъде преместен отпред, имайки предвид, че масата анкети и проучвания показват, че потребителите предпочитат скенера да е на гърба на устройството, както при Nexus 6P и 5X.

Тепърва започваме да говорим за очакваните през 2016-та година устройства от Motorola (Lenovo), и сме сигурни, че скоро време ще има и други подобни лийкове.

 

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.