Новини

Предполагаеми рендъри на OnePlus 3 със Snapdragon 820 SoC

Когато не произвеждат калъфчета за iPhone 6s, OnePlus продават смартфони с топ хардуер, на достъпни цени. Компанията стана известна в кръга на смартфон технологиите, когато за първи път представиха OnePlus One през 2014 година. Смартфона притежаваше топ характеристики, сравними с другите флагмани представени през същата година, но със сравнително по-ниска цена. Тогава компанията въведе системата за покани, чрез която може да се закупи тяхно устройство.

През 2015 година, OnePlus представиха наследника на OnePlus One, а именно OnePlus Two. През същата година компанията представи второ устройство на пазара – OnePlus  X, но от среден клас и на по-ниска цена сравнена с флагмана им.

Слуховете за предстоящия “flagship killer”OnePlus 3 вече започнаха да се появяват в интернет пространството. Апаратът ще се захранва от Snapdragon 820 SoC, което не е изненада предвид факта, че компанията винаги е използвала най-добрите чипове на Qualcomm в своите топмодели.

Според източника на информация, резолюцията на дисплея ще е 1080 х 1920. OnePlus все още се въздържат от преминаване към QHD, за разлика от много другипроизводители. 1080p е по-щадяща за процесора и дисплея резолюция, а едновременно с това дава достатъчна яснота на изображенията. Все пак това са само слухове, така че нека не бързаме да изключваме QHD от OnePlus 3.

Дизайнът на OnePlus 3 много прилича на OnePlus One, с малки разлики във външния вид.

На снимките се виждат странни линии около ъглите на устройството. Alleged-OnePlus-3-renders.jpg

Източник

⇨ Споделете тази публикация: