Новини

Casio показа здрав G-Shock с WearOS

Със сигурност отне известно време, но първият Casio G-Shock, който стартира Wear OS, най-накрая е тук. G-Squad Pro GSW-H1000 е наименованието му, предлагайки емблематичния здрав дизайн с актуални спецификации и ОС за интелигентни часовници, най-новият часовник G-Shock е създаден, за да е издръжлив и да проследява и вашите спортни дейности.

Получавате кръгъл 1,2-инчов двуслоен дисплей с монохромен постоянно включен панел върху цветния LCD дисплей. Конструкцията не е нищо по-малко от това, което бихте очаквали от истинския часовник G-Shock – устойчив на удари и с 20 бара водоустойчивост, за да можете да се занимавате с екстремни дейности. Задната част на корпуса е направена от титан, докато бутоните и частите на горната част на корпуса са алуминиеви.

G-Squad Pro също предлага проследяване на сърдечната честота, както и насищане с кислород в кръвта, мониторинг на съня и стреса. Получавате бордови GPS, компас и барометър, както и проследяване за 15 дейности и 24 опции за тренировка на закрито.

Интерфейсът на Wear OS включва няколко емблематични циферблата на G-Shock, както и персонализирани приложения на Casio за специфични за спорта данни като измерване на надморска височина, графики на приливите и отливите на пътя. Можете също така да изтеглите съвместимо с гледане на приложения от магазина на Google Play.

Животът на батерията е месец, ако разчитате на монохромния дисплей и сензорите за проследяване, или около ден и половина, ако сте по-чести с цветния дисплей.

G-Squad Pro се предлага в червени, тъмно сини и черни цветове. Търговията на дребно е $ 699 / £ 599 чрез Casio не е предоставил никакви реални подробности за наличност към момента.

Източник

⇨ Споделете тази публикация: