Новини

Prisma скоро ще предлага и видео редакция

Ако ви се е случвало напоследък да се заиграете с фото редактиращото приложение Prisma, то вероятно сте открили една липсваща ключова функция – редактиране на видео. Изглежда, че разработчиците вече мислят върху тази функция след като съоснователя на компанията Алексей Моисеенкова обеща да представят новия инструмент в следващите няколко седмици.

Освен ако не живеете в пещера, вече би трябвало да знаете че приложението Prisma с умен филтър е вече налично за Android и iOS. Най-общо казано, приложението използва алгоритъм с изкуствен интелект, който превръща вашите фотографии в различни стилизирани картини, като използва някой от 30-те налични артистични стила. Дори и да сте скаран с изкуството, е много елементарно да превърнете една снимка в красива творба, само с няколко клика в приложението.

В момента не можете да използвате тези ефекти върху видео, въпреки че компанията вече е потвърдила, че има технологията и са в процес на ъпдейт на компютърната си инфраструктура. Към този момент за любителите има един възможен начин това да стане, но трябва чрез програма да раздробите едно видео на отделни кадри, където всеки кадър е една снимка, да обработите една по една тези снимки в приложението и отново да ги компилирате във видео клип.

 

get_it_on_play_logo_large.png.png

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.