Новини

Family Library (Семейна Библиотека) в Google Play е официално активна

След около година слухове Семейната Библиотека в Google Play вече е налична. Ще започне да бъде пускана към потребителите поетапно в следващите няколко дни в Австралия, Бразилия, Канада, Франция, Германия, Ирландия, Италия, Япония, Мексико, Нова Зеландия, Великобритания и САЩ. Със сигурност в бъдеще този списък ще се увеличава.

Семейната библиотека позволява на до шест члена на семейството да си споделят платено съдържание един с друг, без допълнително заплащане. Има няколко ограничения на това, какво можем да споделяме. За момента се поддържат само приложения, игри, филми, тв шоута и книги. За някои от тях обаче има забележка, че могат да се споделят само ако са закупени с опеределени начини на плащане.

 

 

 

Приложенията и игрите имат и допълнително условие, че всичко закупено преди 02 юли 2016 няма да е задължително налично в семейната библиотека. От разработчика зависи дали ще направи приложението си достъпно в библиотеката за покупки преди тази дата, обаче ако сте закупили приложението след 02 юли 2016, задължително то трябва да е налично за споделяне със семейството. Няма да има поддръжка за покупките вътре в приложенията (In-app purchases). Остава да се надяваме скоро време услугата да е достъпна и в България.

 

  

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.