Новини

Google намали цените на Nexus 5X

От днес, цената на Nexus 5X е намалена с 30$, ако поръчвате от Google Store.

 

За разлика от предишните намаления по време на черния петък, които Google направи, тази промяна в цената изглежда ще бъде перманентна. Nexus 5X 16GB вече може да бъде закупен за 349$ , а 32GB модел за 399$. Да припомним, че Nexus 5X е наследник на Nexus 5 от 2013 година. Новото предложение на LG не се отличава с топ спецификации във всяко едно отношение,но определено предлага ключово важните за доброто потребителско изживяване неща.

nexus-5x-champ.jpg

 

Изключително добре калибриран 1080p екран, бърз SnapDragon 808 SoC, една от най – добрите камери сред телефоните, ултра бърз сензор за пръстови отпечатъци, а и най – важното – бързи ъпдейти и софтуер оптимизиран директно от Google, под формата на чист Android, без чужди намеси. Всичко това прави Nexus 5X изключително добро предложение, имайки предвид намалената му цена.

Трябва да уточним, че за сега, намалението със сигурност е валидно за US, но може би ще последват и други страни. Надяваме се съвсем скоро, Google да представи услугата за директно закупуване на устройства от своя Google Store и в България. До тогава, ако Вие имате познати в щатите, може би сега е моментът да се възползвате.

 

източник

⇨ Споделете тази публикация: