Новини

Google представиха официално – Pixel 6a

Както знаем вчера бе първия ден от Google I/O 2022. За последните 2 години, нямаше представен телефон на това събитие, като последния представен беше Pixel 3a. Това се промени сега и вече официално всички видяхме – Google Pixel 6a.

Както и се очакваше, Pixel 6a изглежда точно като Pixel 6. Има същия дизайн, дисплей и подобен избор на камери. Дисплеят тук е 6.1″, малко по-малък от Pixel 6 и само 60Hz честота на опресняване. Идва също така с Gorilla Glass 3.

Именно заради и това цената му е доста по-ниска от Pixel 6. Моделът е с 6GB RAM вместо с 8, 4306mAh батерия, вместо 4600mAh и същите камери като на Pixel 5a. Както се и очакваше процесора отново е Tensor, така че би трябвало да се представя доста прилично.

Предварителните поръчки започват от 21 юли, като цената за 128GB вариант ще е 449$. Официално ще се продава от 28 юли в следните държави – Австралия, Канада, Франция, Германия, Ирландия, Италия, Япония, Пуерто Рико, Сингапур, Испания, Тайван, Великобритания и САЩ.

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.