Новини

Huawei и Xiaomi ще пуснат тази година хибридни устройства под 13 инча

Huawei и Xiaomi са най-големите производители на смартфони в Китай. И двете компании продадоха доста устройства през изминалата година, като Huawei станаха и номер 3 по продажби на смартфони в световен мащаб. Освен всичко друго, двете компании произвеждат и не само смартфони – смарт часовници, таблети, като Xiaomi имат и други доста интересни устройства.

Има слух, че двете компании работят върху собствен лаптоп. Inventec потвърдиха, че те ще произвеждат лаптопи на Xiaomi и че ще ги видим в близките месеци. За Huawei има слух, че ще пуснат Dual boot лаптоп.

Може би и двете компании все пак ще пуснат Dual Boot лаптопи. За Huawei може би ще е 12.9" notebook с Windows 10. Xiaomi се очаква да е 13" notebook с Windows 10 и MIUI OS. Ще е доста трудно на двете компании да се преборят в този пазар, тъй като има доста доказани фирми.

Определено ще е доста интересно да видим тези лаптопи, кога точно никой не знае. Може би все пак Xiaomi са една идея по-близо до пускането. 

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.