Новини

Появиха се покани за Meizu събитие. Очакваме MX6.

Преди време писахме за Meizu, китайската марка с амбиции да предлага качествени продукти на достъпни цени. През 2014 година бе представен MX4, на който обърнахме специално внимание . Миналата година Meizu продължи с MX серията и показа изцяло металния MX5. Ето че тази година е ред на Meizu MX6.

 

Няколко снимки на предполагаеми покани за Meizu събитие се появиха онлайн. От самите покани не може да се определи какво устройство ще бъде представено, но различни източници твърдят, че това ще бъде MX6. Слуховете относно следващия флагман на китайската компания са относително малко. Въпреки това, очакваме официалното представяне да се състои след няколко седмици.

 

meizu-invite-1.jpg

meizu-invite.jpg

 

Има информация, че устройството ще използва десетядрения MediaTek Helio™ X20 SoC (2x Cortex-72 @ 2.5GHz, 4x Cortex-A53 @ 2.0GHz, 4x Cortex-A53 @ 1.4GHz), Mali-T880 MP4 GPU , 3GB RAM и 32GB вградена памет. Относно дизайна на MX6, очаква се телефонът да залага на комбинация от метал и стъкло, както и изключително тънки рамки, ограждащи 5.5 инча 1080p екран. Основната камера на гърба ще е 20.7MP, а предната 8MP. От софтуерната част очакваме Android модификацията на Meizu FlymeOS 5, върху Android 6.0 Marshmallow. Друго подобрение от предните поколения е батерията. Очаква се в MX6 тя да е с капацитет 4000mAh.

Би трябвало до няколко седмици да разберем всички подробности относно MX6. Надяваме се марката да продължи да предлага своите устройства  на българския пазар, като запази привлекателните цени.

 

източник

⇨ Споделете тази публикация: