Новини

LEAGOO M8 Pro с двойна камера и 5,7-инчов дисплей

Leagoo M8 Pro беше обявен още на Световния Мобилен Конгрес 2017 в Барселона, като наследник в М серията и Pro модела надгражда миналогодишния М8 с още по-напомпани характеристики.

Спецификациите на Leagoo M8 Pro включват 5,7-инчов Super HD IPS дисплей с 2.5D извито стъкло с Gorilla Glass 4. В ядрото му се намира четири-ядрения MediaTek MTK 6737 чипсет в комплект с 2GB RAM и 16GB вградена памет, която може да се разшири посредством слот за карти памет.

Може би най-забележителното в телефона е двойната му задна камера. Основния сензор е 13MP с автофокус и втора камера за повече дълбочина с 5MP сензор. Също така M8 Pro има добра 8MP отпред за вашите селфи снимки.

Друга част от характеристиките включва голяма 3500mAh батерия. Сензорът за пръстови отпечатъци намиращ се на гърба на телефона може да го отключва само за 0,19 секунди. В телефона е помислено и за аудиофилите с помощта на Hi-Fi Music аудио чипът Awink K7.

Laegoo M8 Pro може да бъде закупен от сайта на Tomtop, сега на цена от $82,99, като освен от Китай, той може да бъде поръчан и от склад в Германия и да си спестите митническите процедури от тук.

 

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.