Новини

LG представиха предпазваща маска с батерия и хепа филтри

Всички знаем, че въпреки Covid-19, IFA 2020 в Берлин ще се проведе за два дни от 3 септември в Берлин. Много компании потвърдиха участи и сега LG представиха PuriCare Wearable Air Purifier, който ще бъде наличен на IFA 2020.

Маската ще включва 2 хепа филтъра, подобни на тези в домашните пречистватели на въздух. С 2 вентилатора и сензор за дишане, ще позволи на всеки от нас да диша чист въздух.

Както казахме маската има сензор, който според индивидуалното дишане на всеки човек, ще се приспособи и ще се включват вентилаторите.

От LG обещават маската да прилепва плътно по лицето, независимо от формата му. Ще бъде снабдена с 820mAh батерия, позволяваща работа от 2 до 8 часа според режим на използване.

Компанията представи също така и специален UV стерилизиращ калъф, който убива бактериите. Калъф освен това зарежда маската и изпраща известия до LG ThinQ приложението за Android и iOS, когато филтрите трябва да се сменят.

Освен маската имаше и представен проект за телефон, на който дисплея се завърта на 90 градуса, като името му може би ще е LG Wing.

Малко повече за тази функция може да се види и във следното видео:

LG Wing

Очаква се модела да е със Snapdragon 7xx процесор и да поддържа 5G. Може би на IFA 2020 ще разберем повече.

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.