Новини

LG представиха LG G5, CAM Plus, Hi-Fi Plus, 360 VR и 360 Cam

Един от смартфоните, за който изтече най-много информация и доста често се споменваше името му, вече бе официално представен. Заедно с LG G5 видяхме и цяла поредица от аксесоари и джаджи (ако може така да се изразим).

Телефонът е с метално алуминиево тяло, като ще има как лесно да се сменя батерията. Дисплеят е 5.3" Quad HDIPS Quantum с извито стъкло и обещания да е по-ярък от предшественика си – LG G4 и наличие на функцията Always On.

Отпред камерата е 8мп, докато отзад имаме 2 камери: 78° ъгъл на заснемане и 16мп и  втората е 135° ъгъл на заснемане с 8мп. Снимките на открито, на паметници и на сгради и на група от хора ще са повече от добри.

Под капака имаме Snapdragon 820, 4GB RAM, 32GB ROM и слот за SD карта. Батерията е по-малко от G4, тук тя е 2800mAh, има сензор за пръстов отпечатък, NFC, USB Type-C поддържащ и USB 3.0 за бърз пренос на данни. Qualcomm Quick charge 3.0 също е наличен.

Телефонът е с Android 6.0 и ще е наличен в 4 цвята – сив, титан, златен и розов. Засега няма информация кога ще е на пазара, нито каква ще е цената му.

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.