Новини

Кога и какво да очакваме от LG G8

След като вече очакваме Pixel 4 и Galaxy S10 тази година, дойде време да научим повече и за LG G8. Миналата година G7 показа някои нововъведения, но не беше нищо повече от предните модели. Ще може ли G8 да оправдае големите очаквания на всички фенове?

Както се вижда от видеото, 24 февруари е деня в който ще видим новия модел. Ако може да се вярва на информацията вътре , модела ще поддържа работа със жестове. Самото видео започва с бележка "Сбогом тъч ". 🙂

Има 2 версии как ще изглежда модела – едната е традиционен както предходните, а втората е че ще има и вариант с 2 дисплея. Размерите му би трябвало да са 6.1" 19.5:9  и 152 х 72 х 8.4мм.

Най-вероятно ще излезе с Android 9.0, Snapdragon 855, три задни камери, USB type-c, аудио жак и безжично зареждане. Като цената му ще е между 750$-800$.

Източник

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.