Новини

Какво да очакваме от Моторола до края на 2017-та година?

Според изтеклата, на 14-ти Май, презентация очакваме модели в 5 ценови категории.

Виждаме връщане на "X" серията, като очакваме модел с новия Snapdragon 660, 3800mAh батерия и IP68 защита (от прах и вода).
Едно уточнение: Очаква се да има и цифри след буквите, така че това НЕ са точните имена на очакваните модели. От "G" серията вече бяха представени Moto G5 и Moto G5 Plus на MWC 2017 в Барселона.

Подредбата по категории или класове започваме от "C", където подмоделите ще са два – Moto C и Moto C Plus. И двата ще са с еднакъв диагонал на екрана, но "C" моделът ще е с 480p резолюция и вероятно с 4G мобилна свързаност, а "C Plus" със 720p (HD), като акцентът при него е батерията – 4000mAh.

"E" серията отново включва два подмодела "Е" и "E Plus".
Тук дисплеите са с една и съща резолюция, но с различен диагонал  – 5" за Moto E и 5.5" За Moto E Plus. За първи път в "Е" серията виждаме скенер за отпечатъци.
"Plus" моделът ще е захранен от 5000mAh батерия.

"G" – въпреки двата гореспоменати модела очакваме наименованията вече да са "GS" и "GS+" – Full HD резолюция и отново 5.2" и 5.5" диагонал на екрана.
Акцент за по-малкия модел е металния корпус, а на по-големия – двете камери.

"Z" – тук разделението е на "Z Play" и "Z Force". Интересното при тази серия е Moto mods поддръжката и издържливия на "разрушения" пластмасов екран.
Резолюция Full HD, диагонал на екраните 5.5" и вероятно Snapdragon 835, заради 1Gb LTE скоростите. Засега няма друг чипсет с X20 модем, така че няма и друг вариант, на този етап.

Липсата на "М" серията не е нужно да ви притеснява. Не се знае за кой регион е предназначена презентацията, така че нещата при излизането на моделите може да са малко по-различни.

 

източник

⇨ Споделете тази публикация: