Новини

Moto G40 Fusion и Moto G60 – новите модели на Lenovo

Следващата седмица Lenovo ще представи два нови модела с повишена автономност от портфолиото си – Moto G40 Fusion и Moto G60. Техните характеристики вече станаха се знаят преди премиерата им, която ще е в Индия. Всъщност, това е един и същи модел, който се различава само по характеристиките на камерите им.

И двата модела ни предлагат дисплей 6,82 инча, честота на опресняване 120 Hz, поддръжка на HDR10, както платформа Snapdragon 732G и батерия с капацитет 6000 mAh.

Основната камера на Moto G60 е представена от 108 MP (основна), 8 MP (с ултраширокоъгълен обектив, както и макро) и 2MP (за анализ на дълбочината на сцената). Предната камера на този модел използва 32 MP сензор.

Основният сензор на основната камера Moto G40 Fusion има резолюция 64 MP, като останалите параметри съответстват на предишния модел. Селфи камерата на Moto G40 Fusion предлага 16 MP сензор. Със сигурност тези модели ще се различават в обема на паметта и, разбира се, по цените. Повече информация за тях ще стане ясна на 20 април.

Източник

⇨ Споделете тази публикация: