Новини

Moto Edge X30 Under Screen Edition – устройство с камера вградена в дисплея

След като бе представен Moto Edge X30, който бе характерен предимно с това, че се базира на съвсем новата система върху чипа Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, сега разбираме, че компанията подготвя излизането на нова версия на този мобилен телефон, която носи името Moto Edge X30 Under Screen Edition.

По предварителна информация това ще е цяла серия нови смартфони, като единият от тях ще има 512 GB флаш диск. Да напомним, че обикновеният смартфон Edge X30 се предлага във версии с 128 и 256 GB вградена памет.

Очаква се, че новото устройство Moto Edge X30 Under Screen Edition да има 6,7 инчов AMOLED дисплей с FHD+ резолюция и кадрова честота 144 Hz. Той също ще използва чипа  Snapdragon 8 Gen 1 и ще работи под управлението на операционната система Android 12 с фирмения потребителски интерфейс MY 3.0.

Телефонът ще бъде оборудван с 60-мегапикселова предна камера и основна камера с два 50-мегапикселови сензора, както и трети модул с резолюция от 2 мегапиксела за макроснимки. Очаква се новото устройство да предложи предна камера, която ще бъде вградена в дисплея. Захранването ще се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 4800 mAh с поддръжката на бързо зареждане с мощност 68 W.

Едновременно с това Motorola потвърди, че нейната презентация ще се състои на 17 март тази година.

Източник

⇨ Споделете тази публикация: