Новини

Пуснаха доста нови неща за Pixel моделите

Има нов ъпдейт за Google Pixel моделите, като с него са налични доста подобрения. Новия ъпдейт акцентира върху подобрения на звука, свързанността, както и оптимизации на батерията. Другото много важно е, че не е само за последните модели като Pixel 4a (5G) и Pixel 5, а също така и за модели като Pixel 3.

Батерията

Моделите на Google Pixel не са известни с големите си батерии. Например Pixel 5 е само с 4080mAh, а някой китайски модели са с по 5000mAh, че и повече. Така, че отимизацията на батерията играе много съществена роля при тези модели. Новата функция се казва Extreme Battery Saver и с нея се спират ненужните приложения да работят на заден план. След пускането на този режим ще работят само основните функции, нужни да работи като телефон (не смартфон). Освен това има и нов режим на зареждане на телефона, наречен Adaptive Charging. С неговата променяща се скорост на зареждане ще окаже голямо внимание на живота на самата батерия.

ЗВУК

Adaptive Sound променя звука според това къде се намирате. Звука от телефона ще зависи от това в коя стая се намирате – с други думи звука ще е по-силен за големи помещения и съответно по-тих в малки такива. Друга функция нова е Now Playing. Може да записвате всички песни които чувате и по-късно да ги слушате или дори направите playlist в YouTube Music.

Свързаност

Hold for Me е налично и досега за Pixel 5, но вече ще е налично и за всички останали Pixel модели. Ако оставите обаждане на задържане, телефона автоматично ще знае кога да го възстанови. Споделянето на екрана в Google Duo е възможно и за групови обаждания. Освен това има подобрения в GPS на Pixel 4a (5G) и Pixel 5.

Има и още нови неща и подобрения, но за всички тях може да прочетете в блога на Google.

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.