Новини

OnePlus 5 – официално потвърден. Ще бъде показан през лятото

Дългоочакваният наследник на OnePlus 3/3T ще бъде показан това лято. Това твърдят The Verge, както и, че потвърждаването на информацията е било специално и ексклузивно за тях от OnePlus.

Петият модел на компанията няма да се казва OnePlus 4, предимно заради двойното значение на тази цифра в китайския език.
Има предположения, че "петицата" в името e свързана с бивш играч от NBA – Robbert Horry, на който служителите на компанията се считат за фенове, като за доказателство на тази теза се споменават двете картини с баскетболиста, намиращи се в офиса на OnePlus в ШенЖен.

Важното в случая е, че е възможно датата на оповестяване да е в края на юни.
Също така се очаква решение с две основни камери и флагмански спецификации.
Слуховете сочат предимно следните характеристики: Snapdragon 835, 6 или повече GB RAM, 5.5" QuadHD AMOLED дисплей (1440х2560)
.

oneplus-5.png

Дори да няма изненади в хардуерно отношение, остава да видим дизайна, цената (за която се спекулира, че ще е около 450$), както и датата на пускане в продажба. Ако от OnePlus спазват тенденциите от предните години, очакваме едно впечатляващо устройство, отново на по-ниска цена от конкуренти като Apple, Samsung и Google.

 

източник

⇨ Споделете тази публикация: