Новини

OnePlus 5T лийковете до момента. Може би ще бъде обявен в New York

В момента една от най-дискутираните теми в смартфон средите е OnePlus 5T. Ежедневно се появяват лийкове и слухове за предстоящото устройство на китайците, като обявяването на телефона изглежда е близко. Това, което е потвърдено със сигурност и името на модела, 5T. Преди няколко дни twitter акаунта на OnePlus публикува снимка на OnePlus 5 сложен върху 5T – 5Tacked (бел.ред Stacked – Натрупани).

 

 

Това, което може да се заключи от снимката е, че OnePlus 5T ще има същия или почти същия размер на тялото, като предшественика си, но тук очакваме екран 6,01-инча с почти безрамков дизайн, както е модерно напоследък. На гърба също се очаква да има 2 камери, но този път те ще са 20MP+20MP, което се потвърди от тест в AnTuTu.

Според @evleaks горната част на телефона би трябвало да изглежда така. Познато нали?! (бел.ред – теб гледам Oppo R11s).

 

 

В труг tweet OnePlus пуснаха тийзър с гатанка къде ще бъде представянето на новия модел, като публикуваха замъглена снимка, която по всичко личи, че е заснета в Манхатън, Ню Йорк.

 

 

Също така наскоро OnePlus потвърдиха в друг тийзър, че телефона ще запази 3.5 милиметровия жак за слушалки, което ще го направи един от малкото флагмани с подобен порт.

 

 

OnePlus 5T се очаква да бъде обявен около средата на този месец и с нетърпение очакваме да разберем, дали ще запази досегашната си цена или отново ще има известно повишение.

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.