Новини

OnePlus ще представи нещо ново на 8 Март

Време е OnePlus да представи нов телефон съвсем скоро според източници. Е, днес OnePlus обявиха дата за голямо събитие – 8 Март.

Това най-вероятно е датата, на която OnePlus ще представи новите флагмани. В краткия тийзър се споменава, че „Нещо ново е на хоризонта“, а страницата намеква за изтрелването на космически кораб или в този случай за нов телефон.

Вече видяхме много информация за 3 телефона на OnePlus. OnePlus 9E/Lite ще бъде с 6,5 инчов FHD+ дисплей с честота на опресняване 90Hz, чипсет Snapdragon 690 и 64mp основна камера. OnePlus 9 трябва да предложи 120Hz и чип Snapdragon 888. Очаква се и тройна камера с 48mp основна камера.

OnePlus 9 Pro ще предлага по-голям извит 6,78 инчов QHD+ дисплей с 120Hz честота на опресняване. Ще предложи и Snapdragon 888 и 4500mAh батерия с 65W жично и 45W безжично зареждане. Що се отнася до камерата, трябва да предложи широкоъгълен, ултраширокоъгълен сензор, макро и дълбочинен сензор. Основната камера ще бъде с 48mp основен сензор и 16mp селфи камера.

OnePlus работи с Hasselband за камерите на OnePlus 9 Pro, така че очакванията са по-високи отпреди.

Източник

⇨ Споделете тази публикация: