Skip to Content

Galaxy Note 8 беше официално представен днес

nexus2cee_SM_N950F_GalaxyNote8_Front_Pen_Orchidgrey_HQ500.jpg

Днес най-после беше официално представен Galaxy Note 8 в Ню Йорк. Не, че не се знаеше почти всичко предварително...и все пак модела е по-голяма версия на S8+ със стилус и dual камера.

Note 8 идва в момент, в който от компанията се надяват да възстановят загубените позиции след проблема с батериите с Note 7...

Note 8 идва с 6.3" Quad HD+ Super AMOLED  безкраен дисплей както при S8 и S8+. Но приликите не свършват тук - имаме същия Snapdragon 835, същата вътрешна памет от 64GB, също така IP68, безжично зареждане, USB Type-C както при Galaxy S8. Естествено имаме Touchwiz launcher и Android 7.1.1. Има и някой промени, които да помогнат работата на стилуса.

nexus2cee_Camera-Live-Focus_Live-Focus-Ready500.jpg

На гърба имаме не една, а две камери. Първата е много подобна на тази от S8 и S8+ с апертура f/1.7, dual пиксел автофокус и оптична стабилизация. Втората камера осигурява ефективен 2x оптичен зуум идеален за отдалечени обекти. Апертура от f/2.4 и същата 12мп камера с оптична стабилизация. Лесно може да се сменя между двете камери от приложението на камерата.

nexus2cee_Galaxy-Note8-Spec-EN.jpg

Модела е наличен за предпродажба от днес, а пълните характеристики може да видите тук:

more (US).png

Източник

Информация за автора на тази статия

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Google +, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Занимава се професионално с поддръжка на voicemail. Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.