Новини

Xiaomi 14 ще бъде обявен на 26 Октомври

По-рано през месеца, научихме че събитието ще бъде този месец и вече датата за следващата серия на Xiaomi 14 е 26 Октомври. Събитието ще се проведе в Китай и на него ще видим новата операционна система HyperOS и развитието на камерите на Xiaomi съвместно с Leica.

Най-вероятно ще видим 2 модела – Xiaomi 14 и Xiaomi 14 Pro, като и двата ще са със Snapdragon 8 Gen3. Възможно е да има и Ultra модел, но затова ще се разбере тогава.

Според изтекла информация ще ги имаме в цветове – черно, бяло, зелено и версиия с бяло с розово по нея (ванилия). Ще има също така вариант с 16GB RAM и 1TB вътрешна памет за Pro модела.

Xiaomi 14 ще се предлага с 90W зареждане, докато 14 pro ще предлага до 120W. Дизайна на четирите камери се очаква да е еднакъв на двата модела, като 14 Pro ествесвено ще е с по-мощните камери.

Глоабалното представне се очаква да е в началото на 2024 година.

източник

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.