Новини

Coolpad Torino S на нашият пазар до края на месеца

На специално събитие тази седмица, Coolpad представиха модела си Torino S и плановете на компанията за други модели. 

Coolpad е сравнително нова фирма, като в портфолиото си предлага изключително и само LTE модели. Акцента на всеки един модел е върху дизайна на телефоните #cooldesign

Torino S има 4.7" HD дислпей, Snapdragon 410 процесор, 2GB RAM, 16GB вътрешна памет, слот за SD карта, 8мп задна и 5 мп предна камери.

Досега Coolpad се предлагаше само в Теленор, но съвсем скоро ще го видим може би и при Виваком, както и за свободна продажба.

До края на Юли месец се очаква на нашият пазар да се появи и Coolpad Torino. Тук дисплея е по-голям – 5.5", 8-ядрен процесор, 3GB RAM, 16GB вътрешна памет, micro SD карта, 13мп камера и сензор за пръстови отпечатъци. Сензора може да се програмира за различни пръсти да се стартират различни приложения или например бързо набиране на определени хора.

На събитието на Coolpad беше представена и една нова функция. Всички телефони които са с 3GB RAM или повече ще бъдат с Dual Space. Това е профил, с който може да разделите служебният от личния живот под формата на отделно приложение. (което може да бъде и скрито от менюто на програмите)

⇨ Споделете тази публикация:

Be6i4

Be6i4 е Администратор на Форума, на страницата във Facebook, Twitter, YouTube и Last.fm профилите на AndroidBG.com Интересува се предимно от Андроид устройства и в свободното си време преинсталира и поправя телефони и таблети.