Новини

NO.1 G3 Sports Smartwatch е достъпен за всеки джоб

В ерата на бързо развиващите се технологии, смарт часовниците стават все по-неизменен спътник в ежедневието. Удобството, всякаква информация да е на един поглед разстояние е безспорно. Вече има умни часовници на които можете да виждате събитията в календара си и едновременно с това да получавате и изпращате смс-и, играете игри та чак до извършване на гласови обаждания.

Тези сравнително нови “джаджи“ за комуникация все още държат високи цени и не са за всеки джоб. Нашите приятели от GearBest предлагат пълнофункционален смарт часовник достъпен за всеки бюджет.

Часовникът NO.1 G3 Sports Smartwatch Phone предлага абсолютно пълен набор от функции сред които телефонно обаждане (през Bluetooth 4.0), музикален плеър, UV засичане, монитор на съня, крачкомер, пулсомер, изпращане и получаване на съобщения и много други функции достъпни чрез допълнителни приложения. Работи с Android и iOS.

G3 има красив дизайн с кръгъл 1,3-инчов IPSдисплей, тяло от неръждаема стомана и каишка от естествен силикон. Има слот за Micro SIM и за допълнителна карта памет. Батерията е 350 mAh и е достатъчна за два дни нормална употреба. 

Смарт часовникът е в предварителна продажба в GearBest на цена от $57,99 в черен, сребърен и златист цвят и ще е на склад, готов за изпращане, на 15 март с безплатна доставка. 

 

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.