Новини

Слухове твърдят, че Sony ще има 2 основни устройства през 2016

С наближаването на празниците е все по-нормално да говорим и обсъждаме това, което ще ни очаква през 2016-та година в Android индустрията. Имаше вече доста слухове за следващата линия устройства на Sony, от които най-интересен беше наличието на общо пет модела в серията Xperia Z6, които имат за цел да обхванат широк кръг от потребители с екрани от 4 до 6,4 инча.

Въпреки това, вътрешни източници загатват за вероятно различно развитие, включващо пускане на общо четири устройства през 2016 година, две от които основни. Това опровергава, че 4-инчовият Z6 mini ще бъде реалност и линията Z6 всъщност ще се състои от Xperia Z6, Z6 Compact, Z6 Plus и Z6 Ultra. Слуховете са, че две от тези устройства ще бъдат флагмани със Qualcomm Snapdragon 820 чипсет.

Още повече, тези два смартфона ще бъдат пуснати в рамките само на няколко месеца – единия през Юни, а другия през Октомври 2016 година. Относно външния вид, новата серия ще разчита на повече метал, за обновяване и освежаване на дизайна.

 

 

Тези нови прогнози съвпадат и с наскоро изтекла снимка от T-Mobile за предвиждани следващи ъпдейти на техните устройства, така че слуховете още повече придобиват почва. Да се надяваме да научим повече по този въпрос на пресконференцията на Sony на CES 2016, за която вече ви информирахме, че ще се проведе на 5 януари.

 

Източник 

⇨ Споделете тази публикация:

GH0STFACE

Главен Редактор на AndroidBG и част от екипа от 2010 г.