Новини

Тунинг версия на LG V30 за $1800

 

Ако живеете в Южна Корея и имате пари в излишък, LG има идея как да прибере част от тях с ново предложение под името LG Signature Edition. Устройството не е нищо по-различно от модела V30, но с някои подобрени характеристики.

Така например, телефонът идва с 256 GB вградена памет вместо "нищожните" 64 в модела за простосмъртни. Оперативната памет също е "пипната" и вече e 6GB вместо едва 4 в серийната версия, а евтиното стъкло за корпуса е заменено с Zirconium Ceramic – материал за, който LG твърди, че практически не може да се надраска. За съжаление, не се споменава какви ще са щетите при "близка среща с асфалта", но се надяваме резултатите от тестовете да са били задоволителни. Ако това обаче не е достатъчно да ви впечатли, от компанията са склонни да добавят и по един чифт жични и безжични B&O слушалки в кутията, за да се насладите на звука от вградения Quad DAC. 

Все още не сте достатъчно впечатлени ? Няма проблем! Срещу парите ви, LG дори ще гравират името ви на задния панел на устройството, за да не си помисли някой, че просто се фукате с телефона на ваш заможен приятел.

При останалите характеристики няма промяна и ще можете да се наслаждавате на същия качествен 6 – инчов pOLED дисплей от V30, двигателят отново е Snapdragon 835, а резервоарът е с вместимост от 3300 mAh.

И тъй като телефонът е лимитирана серия, от него ще бъдат произведени едва 300 броя. Според LG, цената на устройството ще бъде 2 000 000 южнокорейски вона или около $1820. Както отбелязах в началото, LG Signature Edition ще е наличен само в Южна Корея така, че не се надявайте да се сдобиете с това бижу по каналния ред.

 

 

⇨ Споделете тази публикация: